Vad är Que Club då?

“Jag behöver er att förgripa mig på, Jag behöver er för att förfalska min identitet, för att skriva om historien, för att tvinga er till underkastelse, jag behöver er för upprättelse, som substitut för makt, som tröst, för att kontrollera er, för att forma er efter mina önskningar”

Orden är Karin Ströms från boken Våld, tolkningen är min och förklarar varför jag skriver här, det är ett självändamål utan några ambitioner att uppnå något. Jag skriver om den musiken jag lyssnar på, jag skriver om dom konserterna jag går på, jag skriver om det som berikar mitt liv, jag skriver om det som förstör mitt liv. Utan mening och mål.

Ska man sammanfatta det hela på ett mindre skitnödigt sätt så kan man ju säga att det bara är ännu en musik och kultur-blogg med Göteborg som utgångspunkt.Jag som skriver här heter Fabian och är 25 år är född och bor i Göteborg.

Då detta handlar om musik så ska ni veta att grundpelarna i livet är Dylan och Clash och sedan allt som har grenat sig ut från dom. Bloggen som mest är inriktad på svensk indiepop, från hela landet tar upp både kända och okända band.

Vill ni ge mig ny musik så maila mig på queclubgbg@myspace.com

 

Namnet Que Club är en flört med den legendariska klubben i Göteborg som jag är tok för ung för att ha varit på, men det är inte de det handlar om, allt handlar om att fatta vad det handlar om. Det är även det denna bloggen handlar om.

Vill ni ha koll på vilken pop jag står för så kolla min spotifylista. Kolla även in övriga listor och förkovra er, dom uppdateras när jag har tid.

QueClub

2 responses to “Vad är Que Club då?

 1. Tjena där!

  Sprang på din blogg i sökandet efter Totta Näslunds version av Dylans One more night, riktigt kul att se att det finns fler unga som gillar den här musiken! Kan tipsa om att lyssna på Ola Magnells tolkningar också, vissa är riktigt vassa!

  Ha det gött!

 2. Tjena,
  Har jobbat på Que Club.
  Dekandensen var biblisk – som Sodom och Gomorra.
  Till slut straffade Gud klubben och brände den till aska 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s