Episka fingar från Azure Blue!

Det är underligt hur man ibland kan nöja sig med att lyssna på dåliga låtar på radion, möjligen för att man vet att det antagligen inte är något bättre alternativ på någon annan station. Därför fick jag en smärre chock när jag efter halva A*Teens – I Promised Myself förmådde jag mig att byta till P3 och fick då höra Azure Blue – The Catcher in the Rye istället. En liten strimma lycka och hopp letade sig genom vindrutan på hyrbilen och helt plötsligt så mådde man bra igen.

Jag har ju blandade känslor när det gäller P3, det är för lite musik och för mycket meningslösa program som Christer och dyl. Hur som helst, Vi ska inte tala om dom, det är onödigt, däremot ska vi tala om Azure Blue.

Som ni redan vet så är han på gång med sin nya skiva och vi fick för ett tag sen ytterligare ett smakprov som heter Fingers. Det är Azure Blue´s sätt att hylla den gamle Australiensiske sångaren Grant McLennan som dog hastigt i en hjärtattack år 2006 vid 48 års ålder . Grant McLennan som va frontfigur i The Go Betweens släppte sin version av Fingers 1992 på skivan Fireboy, och om det är någon som ska förvalta en sådan episk sång så är det Azure Blue, artister som gör det episka ännu mer episkt.

Så sätt er ensamma hemma ikväll, häll upp en dålig whiskey och ta in det här;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s