Det blir lättare om du har någon som väntar..

Jag sitter på en buss på väg hem från Jönköping till Göteborg nu,känner mig lite som unge herr Alme i den här videon. Jag befinner mig någonstans mellan ett brinnande vemod och en törstande längtan, ett konstigt stadie där man inte riktigt vet om man ska vara lycklig eller inte. Jag väljer dock att lämna vemodet vid väggrenen på Riksväg 40 och ta en flaska Southern Comfort med mig nerför easy street ikväll. Inte riskera nått och aldrig växa upp.

Är i det där gamla härliga stadiet att jag inte heller vill lyssna på någon ny musik, därför sitter jag nu med Joel Alme i lurarna i stället för det där som jag borde kolla upp. Men jag är ändå ganska lycklig i det. Joel Alme – Waiting for the Bells är en av årets bästa skivor och trots att han håller på blåvitt så älskar jag honom.

En annan som håller på blåvitt är Johannes Vidén, han spelar på Kontiki imorgon kl 21.00,men mer om det i mon.

Ikväll borde ni däremot gå till Pustervik där det dansas och ler, The Sunshine och I´m a lion spelar, det är inte tråkigt alls. jag missar det nog, ska till Majvallen på drinkar med dom jag älskar. Det är sånt man behöver göra när man spenderat en vecka i en högstadieskola i Jönköping.

Ta hand om er

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s