Kite och Lisa Pedersen på Pustervik Dansar och Ler

Det där genomslaget jag efterfrågade i samband med släppet av singeln Jonny Boy har kanske inte infunnit  sig än men vi ska göra vad vi kan för att få ut ordet om Smålands bästa elektropop-akt. Det är helt enkelt dags att göra Tranås känt för något annat än att  legenden Piraten Nilsson jobbade som advokat i staden under några år.

Pustervik Dansar och Ler fortsätter att leverera, senast var stämningen på topp när Söderut spelade och det mesta talar väl för att det ska bli lika mycket folk denna gången. Kite spelade på Jazzhuset i våras, jag missade dom då men tänker inte göra det i mon. Den tredje och senaste EP´n III är så vacker så det saknas ord,A Little More Time är by far en av årets finaste melodier och nämnda Jonny Boy är så kraftfull att till och med jag börjar dansa, med hela kroppen alltså.

Jag gillar att dom bara gör EP´s, för många artister som har dille på att göra fullängdare och ger ut alldeles för många utfyllnadslåtar. Så jobbar inte Christian Berg och Nicklas Stenemo, dom jobbar med hög kvalitet, rakt igenom.

Så det finns ingen anledning att inte komma i morgon, chansen finns att få höra gamla dängor som Cannonballs, Ways To DanceMy Girl And I och Learn To Like It.

För att gänget bakom P D&L ska garantera en fantastisk kväll så har man även bjudit in Lisa Pedersen som support, hennes Lightblue´83 är en av årets bästa låtar och hela skivan Heart Monster Fear Machine är väldigt fin.

DJ´s kommer vara Ninjaspark, bra skit det med antar jag

Plats: Pustervik

Datum: 30 September

Entré: 80kr
Ålder: 18år

vi ses längst bak, med en southern comfort i handen, i vanlig ordning.

Risken finns att vi ses på Svanen sedan, jag känner inte till dom som ska spela där, därför orkar jag inte sätta mig in i morgondagens svanen för ni vet själva att det oftast är bra där. Men först och främst så intar vi Pustervik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s