Shout Out Louds på BrewHouse

Jag tillhör inte den skaran som kan säga “Dom va bättre när dom va underground” och “Deras första skiva är bäst” . Jag tillhör inte dom som satt och höll ep´n 100° hårt i handen på mitt pojkrum. Den släpptes 2003, då sprang jag fortfarande på bakgatorna och hade inte tid med att hitta nya artister, vi nöjde oss med att ha The Båtten is nådd på repeat hela den sommaren.

Däremot tillhör jag den gigantiska grupp som lade sig på golvet och skrek första gången man hörde Impossible. Our Ill Wills som släpptes våren 2007 tog hela Sverige med storm, hela världen till och med. Man spelade hos David Letterman och gjorde succé var man än åkte. Fast allt det här vet ni redan, att presentera Shout Out Louds för er e ju som att presentera GHB för en Mölndals-bo.

I morgon spelar dom på BrewHouse i Göteborg och jag ska inte ljuga för er, men jag har aldrig varit där. Det som är bra är att kidsen under 18 kommer in. Det ska ju börjas i tid va.

Jag ska vara ännu ärligare med er, jag har aldrig sett dom live heller, så det kan bli en ytterst intressant och trivsam kväll i Gårda. Har man varit i USA och spelat så tycker jag gott man kan få unna sig ett förband och det är bandet Happiness från Stockholm som antagligen inte kommer göra någon besviken efter vad man har hört på myspace.

Shout out loud´s senaste skiva behöver inte heller den någon förklaring, den är oerhört trevlig och jämn, kanske lite för jämn. Även om låtar som 1999, Walls och Fall Hard är rent fantastiska.

Hur som helst så ses vi där! Ni kan inte missa det här, det är inte så ofta dom är här och spelar för oss.

Insläpp: 20.00
På scen: 21.00
Pris: 195:- + förköp
Åldersgräns: 13 år
Separat bar 18 år

http://www.myspace.com/sthlmhappiness


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s