Avtalet- Förr eller senare måste alla skriva på…

-Till Sveriges alla klubbar: Boka Avtalet idag, om två månader kommer ni inte att ha råd.

Självsäkert, men inte alls “TTA-kaxigt”, men visst ligger det även en hel del sanning i det dom säger. Dom ligger i toppen på Gimme Indies radiokanal och är redan bokade på Klubb Svanen den 6e Maj så nu talar väl allt för att det ska ta fart på riktigt.

Aron Andersson (Gitarr och sång), Kristoffer Rengfors (Gitarr), Agnes Brynge (Bas och sång) samt Frida Jansson (Trummor) bildade alltså i slutet av 2009 gruppen Avtalet.

“Avtalet är svensk pop på gitarr och bas, på trummor och sång. Aldrig en ton i onödan, inte ett ord för mycket, aldrig ett extra taktslag och inte en sekund längre än nödvändigt. Avtalet är drömmen om att tre ackord är allt som behövs.”

Det ryktas om att dom lovar oss en av de  bästa skivorna någonsin, att dom till och med ska bräcka Jacob Hellman, mjae. Ni behöver nog besegra större berg än Hellman och ta er över det gigantiska Atlantis-berget, men lyckas ni med det så är jag den som bjuder på första och sista rundan på Jazzhuset i maj.

En första singel ligger ute, den är jävligt bra, men lika jävligt kort, 1.27 klockar den in på och lämnar oss på golvet suktandes efter mer. När kommer det mer? Ge oss mer! Jag skriver på Avtalet om ni bara ger oss mer!

tango

http://www.avtalet.net/

http://www.myspace.com/avtalet

jag lovar att återkomma när dom gett oss mer….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s