Johannes Vidén

Så här är det va, jag är antingen först med det bästa eller absolut sist med det bästa, huvudsaken är att jag inte först eller sist med något dåligt. Nu har jag däremot hamnar i fas tror jag, även om jag är månader efter dom som är kräddiga, men även det är tjusningen, jag vill inte vara kräddig. Jag vill bara vara bäst.

Hur som helst, var inne o kollade på Svanens program och som vanligt var det massa jag inte kände igen så jag tänkte väl helt enkelt ta tag i det där då Svanen brukar ha rätt i musik, även om dom spelar för mycket disco, visst 70-tals disco är roligt och lyssna på, men aldrig bra, eller det var bra en gång i tiden men nu är det extremt platt och uttjatat.

Nu på torsdag så kommer alltså Svanen besökas av Johannes Vidén, lite tryck på google och vips så hade man en ny favorit. Tänk att de är så enkelt. Vi laddade ner dom låtarna som fanns att ladda ner (4 till antalet) och det låter väldigt bra, vi fortsätter att läsa lite om vad han har skrivit och ojdå, en lista över 00-talets låtar, det är här det avgörs.

Jag minns när jag kollade på Mont Mardiés lista, han hade R Kelly-the worlds greatest som årtiondets låt, hejdå Monty! sa jag. Men Johannes klarade av det, han valde att lägga Modern times som första, Orphans som tvåa och The Rising som trea, samt This Old Road som femma och Atlantis som sexa. Inte dåligt att pricka in 5 av mina absoluta favoriter på en sådan lista. Jag vill minnas att jag hade Atlantis som nummer 1 på min lista över 00-talets 50 bästa svenska skivor. 

Jag blir så glad när jag läser sådant, geniunt glad.

Jag ska ta mig till Svanen och även försöka blogga om det med, jag tänkte ju göra något liknande om Anton K men jag vart så jävla påverkad av all angostura som regnade över mig. 

Kanske försöka få en pratstund med honom också, ska ta den här mediokra bloggen till en ny nivå tänkte jag, vi ska wallraffa, gräva fram all möjlig skit numera, fast vi ska göra det med kärlek annars vinner man inte the purlitzer prize utan man får som vanligt nöja sig med The Wurlitzer Prize (ni som kan eran Waylon fattar vad jag menar).

Jag köpte ett playstation 3 idag, bara för att jag blev sugen på att spela 4 samtidigt på PES10, men bara två kompisar kom och sen gick dom, o nu e jag lite besviken på mitt ps3, det gjorde mig inte lyckligare, bara 5000 kr fattigare. Som ett fnask ungefär.

www.myspace.com/johannesviden 

ta hand om er

Advertisements

One response to “Johannes Vidén

  1. Pingback: Johannes Vidén på Svanen ikväll « Göteborg nonstop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s